3S-Ansiktsbehandling
Botox, Filler, PRP, Micropenn 

Rubrik

Framhäv din inre skönhet

Behandlingar

Botox 

För män och kvinnor som behöver hjälp med åldersförändringar på pannan och runtom ögonen. Muskelavslappnande behandling med botulinumtoxin kan användas för att behandla rynkor som orsakas av ansiktets mimiska muskler, t.ex. mellan ögonbrynen pannan och runt ögon. Muskelavslappnande behandling är inte särskilt smärtsam eftersom den sker med en mycket tunn nål. Oftast syns inte behandlingen men någon enstaka gång kan man få ett blåmärke som behöver sminkas över. Effekten kommer inom några dagar och sitter i 3-6 månader för behandling av rynkor.  I ansiktet arbetar vi med mycket små doser och försvagar muskeln precis så mycket som behövs för att släta ut rynkan men ändå behålla en mimik i ansiktet. 


Så går behandlingen till

En av våra certifierade behandlare injicerar precis rätt mängd muskelavslappnande medel på noga utvalda ställen i dina ansiktsmuskler. Injektionsnålen är så tunn att den knappt känns, vilket gör att ingen bedövning behövs. Om du tycker det är obehagligt med sprutor kan vi lägga på en bedövningskräm innan din behandling. Allt för att du ska känna dig trygg och få en så bra upplevelse som möjligt.
Fillers ger dig

 • Volym i området där produkten injiceras 
 • Konturering och ansiktsskulptering
 • Återfuktande effekt. 
 • Förstärker dina ansiktskontur, gör läppar fylligare eller fyller ut en rynka som du vill    se mindre av. 
 • Ger dig en subtil, jämn korrigering av djupa veck.

 • Så går behandling av filler till

  Vi börjar med att lägga en bedövning som är anpassad för din typ av behandling. I de flesta fall räcker det med en bedövningskräm. En av våra certifierade behandlare injicerar därefter filler strax under huden vid önskat område för att skapa volym, förbättra hudens kvalitet och struktur eller skapa nya konturer. Vi använder oss enbart av marknadens mest populära och kvalitetssäkrade varumärken och produkter.


  Hyalase behandling – när du vill ta bort din filler 

  Kontakta oss om du snabbt och säkert vill ta bort din filler och återställa hud som den var tidigare. Med tillstånd av Läkemedelsverket använder vi ett licenspreparatet  Hyalase för att ta bort fillers.

  På endast några timmar bryter Hyalase ner fillern i dina läppar, tar bort klumpar och inkapslingar för att snabbt återställa området till sitt ursprungliga utseende.

  Behandlingar med Hyalase är säkra, ger dig snabbt, naturligt resultat och kräver varken kirurgi, narkos eller sjukskrivning. Behandlingar utförs alltid av legitimerad personal och riktar sig till alla som har blivit felbehandlade, tröttnat på sin fillerbehandling eller vill ta bort gammal filler som blivit fel för att bli behandlad av legitimerad personal med ny filler.Microneedling med Micro pen

Med din egen plasma (PRP) och/eller i kombination med olika SERUM hjälper din hud att repareras, förebygga och bygga upp på nytt. Microneedling stimulerar elastin- och kollagenproduktionen och hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud. 


Hur går en behandling i ansiktet till?

1. Rengöring

2. Själva behandlingen: Huden smörjs in med Filorgas serum och sedan behandlas huden med Dermapen.

3. Avslut: Man ligger 10-15 min med en exklusiv och lyxig fuktmask baserat på kollagen och hyaluronsyra.

Vi rekommenderar att man bokar in in en ev. peeling cirka 2-4 dagar innan denna behandling.

Efter en behandling kan huden kännas torr och det är viktigt med fuktgivande produkter. Det är viktigt att skydda huden mot skada från fria radikaler tex solens strålar efter en behandling. Du ska också undvika att utsätta huden för överdriven värme som varma bad, bastu eller intensiv träning 48 timmar efter behandlingen. Använd solskydd spf 30 minst i 48 timmar efteråt. Kom gärna osminkad och kontakta oss ifall en bedövningssalva önskas användas inför behandlingen.

Vår Micropen heter RAFFINE och tillverkas i Sydkorea.

 Det är en högkvalitativ Micropen med en mycket stark motor, allt för ännu effektivare behandlingar.BB Glow behandling. NYHET!

BB Glow behandling med Mesowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. 

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.
Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.


BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Mesowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen. 

Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

                                                                                


PRP för Estetiska behandlingar

När PRP (platelet rich plasma), injiceras eller påförs med microneedling, så accelererar läkningsprocessen och nytt kollagen och elastin produceras i området. Eftersom vi använder patientens eget blod för att få fram ett koncentrat av blodplättar så är metoden betydligt säkrare än andra metoder. PRP hjälper till att återskapa volym, textur och hudton och ger patienten ett föryngrat utseende. Som att vrida klockan tillbaka 10 år!

 Kosmetiska behandlingar som ofta utförs med PRP

·         Rynkor runt ögon, panna och mun.

·         Mörka ringar och försvagad hud under ögonen.

·         Reducering av porstorlek och förbättring av hudens elasticitet och hudton.

·         Pigmenteringsproblem som hyperpigmentering, fräknar etc.

·         Bristningar

·         Sårskador

                                                                                          Stimulering av hårsäckarna vid håravfall

                                                                                          Behandlingarna utförs genom injektion med spruta eller med microneedling.