3S-Ansiktsbehandling

PRP och microneedling med Micropenn

Framhäv din inre skönhet

Behandlingar

Microneedling med Micro pen

Med din egen plasma (PRP) och/eller i kombination med olika SERUM hjälper din hud att repareras, förebygga och bygga upp på nytt. Microneedling stimulerar elastin- och kollagenproduktionen och hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.

Hur går en behandling i ansiktet till?

1. Rengöring

2. Själva behandlingen: Huden smörjs in med Filorgas serum och sedan behandlas huden med Dermapen.

3. Avslut: Man ligger 10-15 min med en exklusiv och lyxig fuktmask baserat på 

kollagen och hyaluronsyra.

Vi rekommenderar att man bokar in in en ev. peeling cirka 2-4 dagar innan denna behandling.

Efter en behandling kan huden kännas torr och det är viktigt med fuktgivande produkter. Det är viktigt att skydda huden mot skada från fria radikaler tex solens strålar efter en behandling. Du ska också undvika att utsätta huden för överdriven värme som varma bad, bastu eller intensiv träning 48 timmar efter behandlingen. Använd solskydd spf 30 minst i 48 timmar efteråt. Kom gärna osminkad och kontakta oss ifall en bedövningssalva önskas användas inför behandlingen.

Vår Micropen heter RAFFINE och tillverkas i Sydkorea.

Det är en högkvalitativ Micropen med en mycket stark motor, allt för ännu effektivare behandlingar.

BB Glow behandling. NYHET!

BB Glow behandling med Mesowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

BB Glow Treatment är årets mest modern behandling.

Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Mesowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumet effekt förstärks i ca. två veckor. För att få en bestående effekt på upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.

PRP för Estetiska behandlingar

När PRP (platelet rich plasma), injiceras eller påförs med microneedling, så accelererar läkningsprocessen och nytt kollagen och elastin produceras i området. Eftersom vi använder patientens eget blod för att få fram ett koncentrat av blodplättar så är metoden betydligt säkrare än andra metoder. PRP hjälper till att återskapa volym, textur och hudton och ger patienten ett föryngrat utseende. Som att vrida klockan tillbaka 10 år!

Kosmetiska behandlingar som ofta utförs med PRP

· Rynkor runt ögon, panna och mun.

· Mörka ringar och försvagad hud under ögonen.

· Reducering av porstorlek och förbättring av hudens elasticitet och hudton.

· Pigmenteringsproblem som hyperpigmentering, fräknar etc.

· Bristningar

· Sårskador


                                                                                          Stimulering av hårsäckarna vid håravfall

Behandlingarna utförs genom injektion med spruta eller med microneedling.